Kunskapsstöd för specialiserad vård

Kunskapsstöd för vårdgivare ska underlätta och effektivisera arbetet i patientmötet för Region Stockholms vårdgivare inom specialiserad vård. Webbplatsen ska bidra till god och jämlik hälso- och sjukvård.

Om du har synpunkter på innehållet - hör gärna av dig, det uppskattar vi! Du når oss på kunskapsstod.hsf@regionstockholm.se

Lätt att hitta rätt

På startsidan hittar du kunskapsstyrningsorganisationens 27 olika medicinska ämnesområden. Varje ikon är en ingång du kan använda för att komma direkt till det område du söker:

Sök på hela webbplatsen

För att söka ett specifikt kunskapsstöd kan du använda sökfältet längst upp till höger på startsidan:

Sök på den sida du öppnat

Om du har öppnat ett kunskapsstöd och vill hitta en särskild uppgift kan du söka på sidan. Tryck ned Ctrl och F på ditt tangentbord och ett nytt sökfält öppnas som söker enbart på den sida du står på.

Navigera

Klicka på logotypen Kunskapsstöd för vårdgivare/Region Stockholm längst upp i vänstra hörnet om du vill komma tillbaka till startsidan.

Om du vill tillbaka till sidan du kom ifrån kan du klicka på "brödsmulan", det vill säga de små länkarna under logotypen. Har du öppnat en länk som går till en fil eller en extern länk så finns sidan du kom ifrån på Kunskapsstöd för vårdgivare i en annan flik eller ett annat fönster.

Teknik

Vi använder responsiv teknisk design vilket innebär att webbsidan anpassas automatiskt efter skärmstorleken oavsett om du använder dator, mobil eller surfplatta. Använd Chrome, Edge, Firefox eller Safari för bästa funktionalitet.

Innehåll

Kunskapsstöd för vårdgivare kommer kontinuerligt att fyllas på med nya vårdprogram, vårdförlopp, riktlinjer och rekommendationer.

Information som rör administrativa uppgifter finns på Vårdgivarguiden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Personuppgifter och kakor

Läs om hur personuppgifter och kakor hanteras på Kunskapsstöd för vårdgivare.

Kontakt

Hör gärna av dig om du har frågor eller synpunkter. Här kan du kontakta oss och du kan också mejla till kunskapsstod.hsf@regionstockholm.se.

Till toppen